Spontan mini semester

juni 1, 2009 15:44 by Admin
Värmen har kommit så snabbt inpå och jag hinner inte reagera, det blir för hett och det går varken vara inne eller ute. Det mest optimala idag vore en egen pool hemma, i min egna trädgård och bara avnjuta en mini-semester under helgen utan att ha massa måsten. Sippra på lite iste och drömma sig bort från vardagen. Sommar, sol och semester med blått vatten och bara resa iväg till ett resmål som jag aldrig har varit på förut. Problemet är att jag bor i en liten lägenhet mitt i city och har ingen härlig swimmingpool att svalka mig i men drömma går alltid att göra!

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 07:36