Groupon - En toppen sajt!!

mars 1, 2012 08:20 by Admin

 

Har alltid funderat på vad det är för kul att köra exklusiva sportbilar!? Ska man betala för några timmar och då en summa som jag tycker är alldeles för mycket. MEN... nu har jag gjort det, jag fick gåva av mina kollegor:) Det var helt fantastiskt!! Jag njöt i fyra timmar av att bara sitta i bilen och jag kan lova dig att jag är inte ens en bil freak!! Det här vill jag min bästa kompis i födelsdagspresent när han fyller 40. Ok... men dyrt..! Men när jag sitter och letar på nätet ramlar jag in på en sida som heter Groupon. En helt fantastisk sajt med mängder av olika erbjudanden genom groupon. Jag gjorde mig snabbt medlem och fick köpa en värdecheck för 2090:- Här är mina valmöjligheter.. Alltså betalade jag denna summan istället för 5995:- . Bli medlem på groupon!! Du kommer inte att ångra dig :-)

 • Provkör exklusiva sportbilar på Mantorp Park
 • Välj mellan 4 timmar och heldag
 • Kör på allmän väg eller 24 varv på racingbana
 • Inklusive lunch
 • Gå antingen en eller två personer. Gör ditt val efter du klickat på köp-knappen
 • Kör bl.a. Ferrari F430, Porsche 997 GT3 RS, Lamborghini Gallardo, Audi R8 och Ginetta G20 Cup
 • Inkl. teorigenomgång, fika och banvisning med instruktör bakom ratten
 • Värdechecken finns på ditt Groupon-konto dagen efter dealen avslutats

Currently rated 1.5 by 80 people

 • Currently 1,487499/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 07:36